Україна і світ

Двоє кулеметників “ЛНР”, які обстрілювали позиції ЗСУ, отримали 10 і 15 років тюрми

В Україні засудили до 10 та 15 років позбавлення волі двох кулеметників російських окупаційних сил із терористичного угруповання ЛНР.

Про це повідомили у Службі безпеки України.

– За матеріалами СБУ до реальних строків ув’язнення засуджено двох бойовиків терористичної організації ЛНР, які у складі окупаційних угруповань штурмували українські міста на Луганщині, – зазначили у пресслужбі.

Обох зловмисників взяли в полон під час бойових зіткнень на східному напрямку. Наразі суд призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі терміном 15 та 10 років відповідно.

В СБУ розповіли, що один з фігурантів — бойовик так званого 6-го козачого полку народної міліції ЛНР, який потрапив у полон в районі селища Катеринівка Попаснянського району. Він намагався видати себе за примусово мобілізованого громадянина РФ, однак його викрили.

Ще одним зрадником виявився раніше засуджений бойовик тієї ж “ЛНР”, який брав участь у штурмах Кремінної, Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська, а також у розграбуванні захоплених підприємств та помешкань місцевих жителів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Українські військові захопили його разом зі ще сімома окупантами під час боїв на Бахмутському напрямку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-08 17:20:02

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин