Україна і світ

Дурні, п’яні та недисципліновані: генерал США про безвихідь росіян під Херсоном

Відставний високопоставлений генерал американської армії Баррі МакКефрі заявив, що на Херсонщині застрягла основна частина з 15 тис. російських військ.

За його словами, ЗСУ навмисно їх поділяють, а росіяни відмовляються воювати через брак базових ресурсів, зокрема води. Про це він написав у Twitter.

Він прокоментував прокоментував повідомлення про те, що російські солдати дедалі частіше відмовляються брати участь у війні через брак базових ресурсів, таких як вода.

А також те, що ЗС РФ вербували людей з психіатричної лікарні Санкт-Петербурга, пропонуючи різні стимули серед яких одноразові виплати та можливість здобути освіту.

— Це дивно. Вони (російські, – Ред.) дурні, п’яні, жорстокі, недисципліновані, з низьким моральним духом, ними погано керують, мають погане оперативне командування. Зараз у районі Херсона основна частина з 15 тис. росіян застрягла в північному і західному районах від Дніпра. Українці навмисно намагаються їх поділити, крок за кроком, – зазначив він.

Він зазначив, що українські війська завдали понад 400 точних артилерійських ударів та понад 40 ударів з повітря.

— Глибоко в “російській зоні” задіяні війська спеціального призначення та сили партизанів, руйнуються мости, склади боєприпасів, командні пункти, – додав експерт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За прогнозами генерала, протягом наступних 90 днів українські сили знищать безліч російських солдатів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-06 15:46:48