Львівський портал

Дрогобичанина Миколу Пшеченка посмертно нагородили відзнакою «Комбатантський хрест»

21-річного дрогобичанина Миколу Пшеченка посмертно нагородили відзнакою честі – «Комбатантський хрест». Про це повідомили у Дрогобицькій районній військовій адміністрації.

Нагороду вручили його матері Наталії начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк разом з начальником Дрогобицького РТЦК та СП Миколою Лисаком та представниками Харківського університету повітряних сил вручили – полковником Богданом Іващуком та підполковником Олегом Печелюльком.

Микола загинув у Харкові ще 1 березня 2022 року. «Молодий юнак народився в родині військових льотчиків. З дитинства мріяв продовжити сімейну справу батька і дідуся та став курсантом Харківського національного університету повітряних сил. А з 2019 року був ще й контрактником ЗСУ. У перший день повномасштабного російського вторгнення Микола вже був у Харкові, який прицільно обстрілював ворог. 1 березня Микола, на жаль, загинув», – йдеться в повідомленні.

Батько Миколи, якого також звати Микола, сьогодні продовжує стояти на захисті України від ворога та воює за нашу державу. Так само як і його син, але той тепер вже у небесних військах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-31 15:49:33