Україна і світ

Довела до сліз суддів: 8-річна українка підкорила іспанське талант-шоу зворушливою промовою про війну

Українка Злата Хоменко підкорила шоу Іспанія шукає таланти, зворушивши історією про війну у своїй рідній країні. Юна артистка довела до сліз усю залу зворушливою промовою після номера.

Правила шоу давно всім відомі – Злату оцінювало чотири журі, які також не дотримали емоцій. Виставляли оцінки Рісто Мехіде, співачка Едурне, актриса Паула Ечеваррія та комік Дані Мартінес.

Перед своїм виступом маленька Злата заявила, що присвячує свій номер усім українським дітям та всій Україні.

Балерина показала свою майстерність, чим здивувала зал – журі та глядачі мовчки дивилися на виступ дівчинки.


Після свого номера Злата не розгубилася, і привернула увагу зворушливою промовою.

– Дякую всім велике за підтримку. Сподіваюся, війна в Україні скоро закінчиться, і я повернуся додому. Сподіваюся, що ви допоможете Україні наскільки це можливо. Я сумую за всіма своїми друзями, і сподіваюся, що ми скоро все зустрінемося, – сказала маленька українка.

Мова вразила не лише глядачів у залі, а й членів журі – співачку Едурне довелося заспокоювати її колегам. Журі вирішили дати шанс виграти у шоу та натиснули на золоту кнопку – Злата пройшла далі.

На тлі вдалого виступу до дівчинки на сцену вибігла її мама – вона прийшла підтримати свою доньку та вбралась у вишиванку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що українські діти не бояться виступати на міжнародних конкурсах – на Дитяче Євробачення Україну поїде представляти Злата Дзюнька. У вересні юна співачка виконала пісню Незламна, і тепер представлятиме нашу країну на конкурсі 11 грудня в Єревані.


Злата Хоменко
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-29 18:58:42