Львівський портал

Донецький театр привіз до Львова психологічний трилер «Косметика ворога»

Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) вперше приїжджає на гастролі до Львова з виставою «Косметика ворога». Її можна буде побачити 31 жовтня на камерній сцені Національного театру імені Марії Заньковецької. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі театру.

«Косметика ворога» – робота режисера Богдана Ревкевича, художниця-поставниця – Наталія Тарасенко. Це динамічний і напружений психологічний трилер, що досліджує темні куточки душі та межі психічної стійкості. Легкий авторський стиль робить аналіз людської сутності доступним для сприйняття, водночас, залишаючи глядача під враженням від неочікуваної розв’язки.

Авторка п’єси, сучасна бельгійська письменниця Амелі Нотомб, дізнавшись про намір театру створити виставу, надала безстроковий дозвіл на використання її твору.

У головних ролях – заслужений артист України Андрій Луценко, який повернувся до роботи в рідному театрі після завершення служби в лавах ЗСУ. Андрій виконує роль Текстеля та майстерно передає складні психологічні аспекти персонажа.

В ролі Ангюста – Ігор Китриш, провідний майстер сцени, який у травні 2022 року долучився до відновлення театру вже в Ужгороді. Ігор із родиною перебував у будівлі маріупольського театру в березні 2022 року та зміг вивезти рідних 15 березня перед влучанням російської бомби.

Покази «Косметики ворога» відбудуться на камерній сцені театру імені Марії Заньковецької 31 жовтня о 16:00 та 19:00. Квитки доступні за цим посиланням.

Додамо, що Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) відновив свою роботу у травні 2022 року в Ужгороді. Дотепер колектив поставив 12 вистав, в тому числі й прем’єрну «Косметику ворога».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото надані Донецьким обласним драматичним театром

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-28 16:26:46