Україна і світ

Документальний фільм «91: Доброго ранку, ми з Охтирки» відтепер може подивится кожен бажаючий

Сьогодні документальний фільм «91: Доброго ранку, ми з Охтирки» став доступним для перегляду у мережі.  Учасники оборони Охтирки  розповідають історію свого запеклого супротиву загарбникам, та діляться кадрами відзнятими під час подій.

Про це повідомляє Оперативне командування “Схід”.

«Проект служби зв’язків з громадськістю  Оперативне командування “Схід” та Lidi Ya Films на цьому лише починається – в планах переклад і озвучування фільму іноземними мовами – англійською, німецькою, французькою….  І не тільки», – йдеться у повідомленні.

Довідково: Документальний фільм «91: Доброго ранку, ми з Охтирки»  – показує історію гарнізону українського прикордонного міста, яке першим зустріло російських окупантів о 4-й ранку 24 лютого 2022 року. Окупанти атакували Охтирку важкою технікою, артилерією та авіацією, її відрізали від постачання, але місто вистояло завдяки співпраці підрозділів Збройних сил та містян. Учасники оборони Охтирки, зокрема воїни 91-го Охтирського полку підтримки розповідають історію свого запеклого спротиву загарбникам, та діляться відеохронікою, знятою під час подій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Поширюйте наше кіно, адже воно наближає  перемогу на інформаційному фронті!

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-31 10:43:24