Україна і світ

Додаю інтригу: Резніков анонсував ще один пакет допомоги від партнерів

Міністр оборони Олексій Резніков анонсував “хорошу новину”, яка буде пов’язана ще з одним пакетом допомоги від партнерів України. Про це він заявив в ефірі інформаційного телемарафону Єдині новини.

– Як ви знаєте, нещодавно було оголошено пакет допомоги. І я чекаю, і додаю інтригу, ми з вами на наступному тижні почуємо про ще один цікавий пакет від наших партнерів. Тому з хорошою новиною, – запевнив глава Міноборони України.


Резніков зазначив, що Україна може замовити певне озброєння за програмою лендлізу лише після ухвалення політичного рішення про можливість постачання зброї.

– Лендліз означає більше фінансового ресурсу на ту зброю, яку ми отримуємо від наших партнерів, в цьому випадку від США. Це політичне рішення давати саме цю зброю нам. Не просто дати. Треба дати до неї систему обслуговування, ремонту, інженерів, креслень і багато іншого. Партнери зважено підходять до ухвалення кожного рішення. З розумінням, що це не буде одноразова дія, і це є на складах, у виробників та партнерів, – розповів міністр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Глава МО запевнив, що Україна опанувала понад 300 стандартів НАТО за шість місяців повномасштабної війни, серед яких артсистеми 155 калібру, MLRS, зенітні установки Gepard та інше озброєння.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-02 01:40:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин