Україна і світ

До літа 2023 року Україна поверне окуповані території та Крим – Годжес

Колишній командувач армії США Бен Годжес заявив, що Україна звільнить усі свої території, включаючи Крим, до літа 2023 року.

– Україна відновить суверенітет над усією своєю територією, яка, звісно, ​​включає Крим. Я очікую, що це станеться до літа наступного року. Але ще перед цим до кінця цього року вони (ЗСУ, – Ред.) відкинуть російську армію до лінії, на якій ті перебували в лютому. А потім почнуть розглядати такі кроки, які потрібно зробити Україні, щоб підготуватися до звільнення Криму, – каже він.

Також Годжес упевнений, що взимку воюючі сторони діятимуть за однакових погодних умов, але українська армія буде краще готова до цього.

– Тому що (українська армія, – Ред.) діє всередині своєї країни і має дружню їм територію як тил. А також тому, що 50 країн у єдиному пориві прагнуть забезпечити Україну бойовими можливостями, які їй потрібні. Це включає зимову уніформу та обладнання. У той час, як російська система постачання виснажена, а зараз вони посилають до військ людей, які не готові, не навчені і не дисципліновані. Це лише додасть більших труднощів цій системі, – впевнений ексгенерал.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, він заявив про необхідність постачання західних танків для армії України. На його думку, це дозволить ЗСУ досягти успіху на своїй території, а ризик зростання напруженості зв’язку з поставками перебільшений.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-01 01:50:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин