Львівський портал

Для психлікарні у Львові шукають гендиректора

Управління майном спільної власності Львівської облради оголосило конкурс на посаду генерального директора Львівської обласної психіатричної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі облради.

30 липня конкурсна комісія з відбору переможця провела перше засідання, під час якого затвердила кваліфікаційні вимоги до кандидатів, дату наступного засідання та ознайомилася з документальною базою конкурсу.

Серед вимог до кандидатів на посаду – стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років, вища освіта, пов’язана з управлінням, адмініструванням, правознавством або охороною здоров’я. Повний перелік документів, які потрібно подати на конкурс, доступний за цим посиланням.

Зазначимо, що згідно зі штатним розписом станом на квітень 2024 року зарплата гендиректора психлікарні становить трохи більше 20 тисяч грн (посадовий оклад – 15 427 грн і 4628 грн – вислуга і стаж).

Відтак кандидати на посаду генерального директора Львівської обласної психлікарні мають впродовж 14 днів, тобто до 13 серпня, подати документи та заяву в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. №306.

Електронна пошта: [email protected]. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 299-98-07. Контактна особа – Левандівська Роксоляна Омелянівна (0509693683).

Наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 14 серпня о 10:00 годині.

Додамо, що обласна психіатрична лікарня знаходиться у Львові на вул. Кульпарківській. Її очільником є екскерівник департаменту охорони здоров’я ЛОДА Богдан Чечотка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-31 08:04:56