Україна і світ

Для нас важливо отримати сучасні види озброєння, які дадуть можливість Україні перемогти у цій війні – Руслан Стефанчук

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук обговорив із Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном потреби української армії.

– Предметна, щира та відверта розмова. Радий зустрічі з Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном. Подякував передусім за рішення про посилення України передовими системами ППО, а також надання танків і бронетранспортерів. Саме це дало поштовх для інших держав зробити аналогічні кроки. Дуже багато говорили про зброю. Зброю для України!  Для нас важливо отримати сучасні види озброєння, які дадуть можливість Україні перемогти у цій війні, – сказав Руслан Стефанчук.

Голова Верховної Ради України окреслив потреби наших ЗСУ та запевнив Еммануеля Макрона, якщо Франція обіцяє допомогу — вона її надає, а між анонсом і наданням зброї минає небагато часу.  Обговорили формулу миру Президента Володимира Зеленського, і я вдячний за підтримку Францією запропонованих пунктів.

Підняли питання справедливості. Тому що без вироку суду, без виплати росією репарацій не буде повноцінної Перемоги у цій війні. І в цьому питанні Франція солідарна з Україною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Верховна Рада України

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-31 23:16:01

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин