Україна і світ

Для допомоги Україні: Оззі Осборн випустить платівку у жовто-синіх кольорах

Британський музикант Оззі Осборн випустить свій новий альбом у жовто-синіх кольорах. У такий спосіб легенда музики захотів підтримати Україну.

Альбом артиста під назвою Patient Number 9 вийде в улюблених тонах українців на вінілі – у світі, як і раніше, дуже багато фанатів таких носіїв інформації. Вініли подобаються колекціонерам, а також відданим слухачам Оззі.

Про своє рішення Осборн заявив у Instagram – там можна і замовити платівку, тим самим допомогти Україні. Артист заявив, що копія коштує $38, і весь заробіток піде у фонд організації ThirdWaveVolunteers, яка піклується про дітей США та України.

Оззі не вперше підтримує Україну в умовах війни – цього разу до нього приєднався син Осборна Джек.

– У лютому мій син Джек працював із ThirdWaveVolunteers, які допомагали евакуювати українських дітей-сиріт із особливими потребами. Зараз Україна відчайдушно потребує допомоги, тому працювати над такою важливою справою правильно, — заявив музикант.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Осборн допомагає українцям навіть на тлі своїх недуг. У червні стало відомо, що Оззі слід перенести серйозну операцію. Музикант страждає на хворобу Паркінсона. Також у 2003 році він потрапив у ДТП на квадроциклі, через що йому вставили металеві хребці. На щастя, артист успішно переніс операцію.

Для допомоги Україні: Оззі Осборн випустить платівку у жовто-синіх кольорах
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-05 14:55:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин