Україна і світ

Дизель шоу вперше виступили з початку війни: з новою програмою та підтримкою ЗСУ


Дизель шоу вперше виступили з початку війни: з новою програмою та підтримкою ЗСУ

Дизель шоу знову повернулися на сцену, щоб допомагати ЗСУ в умовах війни. Гумористи впевнені, що гарний настрій та жарти рятують українців.

Артисти мають амбітну мету – зібрати $1 млн для наших захисників. Дизель шоу повертаються на сцену – патріотично налаштовані. Востаннє вони зустрічалися із глядачами 23 лютого, і вже наступного дня змінив наше життя.

– Якщо переглянути соцмережі, ми можемо побачити безліч відео від наших хлопців, які на передовій. Можемо побачити багато веселих та жартівливих відео. Ми маємо підіймати бойовий дух всій країні, – заявив гуморист Дмитро Танкович.

Останні 6 місяців змінили кожного з нас – Дизелі не виняток. Вони презентували нову програму, повністю українською мовою. Вони показали все, що ми пережили і продовжуємо жити.

Гумористи висміяли наших ворогів і дякували нашим героям, волонтерам та рятувальникам. Також актори створили благодійний фонд і гроші з концертів віддають ЗСУ.

Допомога також потрібна рідному для Єгора Крутоголова Миколаєву, котрий активно обстрілюють вороги.

– У нас серйозне місто, і в ньому мешкають сміливі люди. Я сподіваюся, що на Миколаїв буде якийсь ресурс. Знаю, що там потрібні вантажівки та багато іншого, – заявив Єгор.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-29 20:00:04