Україна і світ

Дизель Шоу дали три концерти на підтримку ЗСУ: коли чекати в ефірі

28, 30 та 31 серпня в МЦКМ (Жовтневому палаці) з величезним успіхом пройшли нові концерти Дизель Шоу на підтримку ЗСУ. Вперше за півроку повномасштабної війни команда вийшла на сцену й підготувала свіжу, актуальну та смішну програму.

Художній керівник Дизель Студіо Єгор Крутоголов сказав, що вони всі довго не бачились і в якийсь момент думали, що цього може і не статися.

– Але зараз радіємо, що маємо змогу повернутися до улюбленої справи, дарувати сміх, радість та позитивні емоції глядачам, – додав він.

Подарувати позитивні емоції глядачам і підтримати військових – саме такі дві головні мети мали перед собою дизелі за підготовки нових випусків.

За словами шеф-редактора Дизель Студіо Олексія Бланаря, гумор – їхня головна зброя, оскільки нові концерти організовані на підтримку ЗСУ. 

– З початку повномасштабної війни Дизель Студіо допомагає нашим захисникам: закуповуємо автівки, амуніцію, засоби зв’язку, медицини тощо. Витратили чималі кошти, а згодом вирішили цю допомогу систематизувати й поставити на постійні рейки. Тому зареєстрували благодійну організацію Дизель Фонд, яка вже працює на допомогу нашим воякам. Усі кошти з продажу квитків та сувенірів спрямовуємо туди, – підкреслив Олексій.

Він додав, що є й друга мета концертів – моральна підтримка. Каже, створили максимально актуальний продукт. Значну частину програм становлять номери про сьогодення. Вони зрозумілі всім українцям, у якій би точці світу вони зараз не перебували.

– Привідкрию завісу нових випусків і скажу, що мій улюблений номер — це Путін умєр. Дуже легко його грати, бо є велика надія, що скоро все здійсниться. Можливо, так не треба казати вірянам, але це мрія всіх українців, – розповів актор Євген Сморігін.

Про смерть диктатора дизелі жартують ще в декількох номерах, які можна буде побачити вже зовсім скоро — перша прем’єра відбудеться 9 вересня, а далі щоп’ятниці лише на YouTube-каналах студії.

За словами Крутоголова, їхній гумор змінився, як і всі ми. Каже, жартувати не просто, але зараз це потрібно ще більше, ніж у мирний час.

До речі, Єгор дивуватиме всіх неймовірними перевтіленнями від досвідченого військового до улюбленої ведучої програми Від джерел до джерел. У нових реаліях їй доведеться попрацювати на телеканалі Свабіда, який створили вороги для просування своєї пропаганди.

У нових реаліях опиниться й улюблена пара — Віка й Саша. В одному номері їм доведеться зібрати тривожну валізу з найнесподіванішими речами.

Зазначимо, що відтепер Дизель Шоу розмовляє українською. Але в деяких номерах є російськомовні персонажі. І це, звісно, самі росіяни.

Дуже провокативний, але неймовірно сатиричний номер чекає на всіх у прем’єрі історії про росіян у Туреччині. Одну з головних ролей зіграла відома телеведуча, акторка серіалу Папаньки Лілія Ребрик.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Дизель Студіо

Дизель Шоу дали три концерти на підтримку ЗСУ: коли чекати в ефірі
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-06 18:22:11