Україна і світ

Девід Бекхем посварив свого сина через висловлювання його дружини: З драмою покінчено

Девід Бекхем посварив свого сина Брукліна через сімейну сварку, що затягнулася. Нова дружина 23-річного сина футболіста потрапила у серйозний конфлікт із Вікторією Бекхем.

Сварка між батьком та сином вважається рідкістю у родині зірок – конфлікт стався через інтерв’ю 27-річної дружини Брукліна Ніколи Пельтц. Актриса заявила, що її свекруха відмовилася від пошиття її весільної сукні.

– Ми не робимо цього у нашій сім’ї – і ти знаєш це. Що буде далі залежить від вас, але з драмою покінчено, – заявив Бекхем своєму синові.

Джерела підтверджують, що такі сварки є велика рідкість для сім’ї футболіста.

– Я не думаю, що Девід колись виходив із себе під час розмов з Брукліном або мав привід говорити з ним різко, але тепер це сталося, – повідомив інсайдер.

Відомо, що глава сімейства був незадоволений тим, що сварку винесли за межі будинку. До того ж він бачить, як син віддаляється від сімейства з моменту одруження у квітні 2022 року. Футболіст також захищає свою дружину Вікторію, репутація якої могла отримати удар на тлі скандалу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Багато хто почав порівнювати розкол у сім’ї з аналогічною ситуацією в королівській родині, коли принц Гаррі та Меган відмовилися від усього заради спокійного життя в США.

Девід Бекхем відчитав сина через висловлювання його дружини: З драмою покінчено
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-30 13:01:45