Україна і світ
Деруни з картоплі, яку не потрібно терти
Хто готував класичні деруни, знає, картоплю треба терти на тертці. А це непроста справа, особливо, якщо потрібно пригостити велику компанію. А якщо спростити процес і перебити картоплю з цибулею в блендері, як пропонує шеф Євген Клопотенко.
Як зробити деруни з картоплі
Інгредієнти:
- 3-4 картоплини
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 1 ст. л. борошна
- сіль та перець до смаку
- 5 ст. л. соняшникової олії для смаження
- сметана для подачі
Приготування:
- Очистьте картоплю та цибулю. Поріжте овочі на шматочки та перекладіть у чашу блендера.
- Додайте яйце та перебийте до однорідної маси.
- Перекладіть картопляно-цибулеву масу в миску, додайте 1 ст. л. борошна, посоліть та поперчіть до смаку та одразу починайте смажити деруни.
Якщо вам потрібна швидка та смачна страва на вечерю, печінкові оладки – хороший вибір. Готуються вони швидко, до того ж, дуже корисні. Як приготувати печінкові оладки – читайте в нашому матеріалі.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Джерело: Євген Клопотенко
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-01-14 22:42:00