Україна і світ

Depeche Mode: прем’єру альбому Memento Mori слухайте онлайн

Учасники британського гурту Depeche Mode випустили альбом Memento Mori. 

Це перша за п’ять років платівка записана без участі одного із засновників колективу Ендрю Флетча Флетчера, який помер у 2022 році. У трекліст увійшли 12 пісень.

В інтерв’ю Зейну Лоу з Apple Music 1 Дейв Гаан розповів, що мінімалізм був частиною загального підходу гурту до нового альбому.

Зараз дивляться

– Деякі з найбільших пісень Боба Марлі або Джона Леннона полягають у їхній простоті, це те, що справді залишається з вами назавжди. Ми з Мартіном чудово розуміли, що не можна все захаращувати та ускладнювати. І все, що ми робимо без Флетча, це вперше, – сказав він.

23 березня Depeche Mode вирушили у велике світове турне на підтримку альбому та на згадку про загиблого музиканта. Північноамериканська частина розпочалася у Сакраменто. У травні гурт прибуде до Європи, а 17 червня зіграє на сцені лондонського стадіону Твікенгем.

Довідка. Музикант Енді Флетчер — один із засновників та клавішник Depeche Mode, помер у віці 60 років. Він був учасником групи понад чотири десятиліття з моменту випуску дебютного альбому Speak&Spell у 1981 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-24 19:59:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин