Україна і світ

Де буде Путін, коли Україна вийде на свої кордони: прогноз Данілова

Навряд чи російський диктатор Володимир Путін залишатиметься при владі у Кремлі, коли Україна переможе РФ у цій війні, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв’ю РБК-Україна.

– Як тільки ми вийдемо на кордони, навіть не уявляю, де вже має бути Путін. В Росії є дуже проста ситуація – хтось за все це має нести відповідальність. Звичайно, вони будуть знаходити чергового винного в своїх проблемах, – пояснив він.

За його словами, така ситуація у РФ виникає не вперше і не востаннє, тому що росіяни відрізняються від нас, хоча на Заході досі не можуть це зрозуміти.

– Ми, Білорусь та Молдова – це Європа, географічна, ментальна, історична, ми відносимося до європейської спільноти. А Росія відноситься до Азії. Величезна її територія відноситься до Азії, вони азіати. Нічого страшного в цьому немає, це просто треба прийняти як даність і припинити з ними розмовляти як з європейцями. Жити можуть всі – і азіати, і європейці, будь-хто, – додав Данілов.

Днями колишній командувач військ США в Європі, генерал Бен Годжес заявив, що після звільнення Криму ми побачимо значні зміни у РФ.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На його думку, Путін не зможе залишитись при владі, коли Крим буде звільнений.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-03 12:14:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин