Україна і світ

Далекі від реальності: у СБУ розповіли про розслідування росіянами вибуху на Кримському мості

Виконувач обов’язків голови СБУ Василь Малюк заявив, що росіяни у розслідуванні вибуху на Кримському мосту показують свій непрофесіоналізм.

Про це Василь Малюк розповів в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна, відповідаючи на запитання про те, чи має СБУ якесь відношення до “бавовни” та “самоліквідації” колаборантів на окупованих територіях.

– Просто ми, українці, дуже любимо бавовну… Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють із нею поводитися правильно? – іронізує в. о. голови СБУ.

За словами Малюка, росіяни демонструють свій непрофесіоналізм у розслідуванні вибуху на Кримському мосту.

– У своєму розслідуванні вони дійшли того, що до підриву на мосту нібито причетний мій колега по силовому блоку Кирило Буданов та ГУР Міноборони загалом. Я запевняю, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності… А на Кримському мості, напевно, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль, і мають те, що мають, – сказав голова СБУ.

Щодо так званої самоліквідації колаборантів Малюк наголосив, що поки не може розкривати карт і повідомити, як таке стається і хто за цим стоїть, адже це може наражати на небезпеку небайдужих патріотів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Очільник СБУ запевнив, що прийде час і все стане відомо.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-27 13:06:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин