Україна і світ

Цінності вільного світу запрацювали для захисту цивілізації: Зеленський у Раді

Українці – це громадяни найміцнішої держави у світі, якій вдається здійснювати реформи під час повномасштабної війни. Саме Україна забезпечила найпотужніше в історії об’єднання демократій, коли російська армія засліплена своїми жалюгідними амбіціями.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Верховної Ради.


– Куди ти прийшла, армія Росії, засліплена своїми жалюгідними амбіціями? Ти пішла проти нас. Проти тих, кого підготували до цієї вирішальної війни за незалежність десятки поколінь українського народу, який жив і живе тут, який боровся й бореться тут, який будував і будує тут, який мріяв та мріє понад усе, щоб над ним і Україною не було чужого панування. Настав час, щоб ця мрія назавжди стала реальністю, – переконаний президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами глави держави, саме українці зробили так, щоб цінності вільного світу запрацювали для захисту цивілізації, зокрема, Європейський Союз найбільше об’єднаний за всі роки.

– Ми зробили так, що цінності вільного світу не залишилися просто риторикою й реально запрацювали для захисту цивілізації. Ми зробили так, що Європейський Союз об’єднаний найбільше за всі роки свого існування та зміцнюється завдяки нашій з вами міцності. Ми зробили так, що всі тирани цього світу побачили, який потенціал має демократія.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 19:31:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин