Україна і світ

Чотирьох жителів Мелітополя вивезли в Москву, щоб засудити до довічного ув’язнення – Федоров

Чотирьох жителів Мелітополя російські загарбники вивезли до слідчого ізолятора у Москві, щоб засудити до довічного ув’язнення за нібито диверсійну діяльність.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

– Вночі нам прийшли новини, що чотирьох мешканців Мелітополя рашисти відправили до Лефортового слідчого ізолятору в Москві для того, щоб засудити довічно за псевдодиверсійну діяльність на території Росії. Але ж ми чітко розуміємо, що вони діяли на території нашого українського Мелітополя і точно не робили диверсій. Вони себе оговорили під тиском та залякуванням  – це вже традиційні заходи, які робить ворог на окупованій території, – повідомив Федоров.

За словами мера, гауляйтери заявляють, що росіяни готують судилище над українськими захисниками не лише в Маріуполі, а й на території окупованого Мелітополя.

Раніше стало відомо, що окупанти на День Незалежності, 24 серпня, планують влаштувати судилище над захисниками Маріуполя.

За інформацією української розвідки, загарбники монтують залізні клітки на сцені Маріупольської камерної філармонії. В ГУР не виключають, що окупанти можуть завдати по приміщенню, де відбуватиметься судилище, точкового ракетного удару, та звинуватити в цьому ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Міська рада Мелітополя

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-23 12:30:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин