Україна і світ

Чорнобаївка станеться багато разів: Арестович про плани Путіна щодо повторного нападу на Київ

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що близько 20-30 тис. військових РФ достатньо для повторного нападу на Київ. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович.

– Путіну спало на думку, що для нападу на Київ достатньо накопичити 20-30 тис. солдатів. Він вважає, що це достатня загроза, щоб нам полоскотати нерви або взяти якісь передмістя, повторити травму Бучі, – наголосив він.


Проте Арестович запевнив, що найімовірніше у разі повторного наступу на Київ відбудеться травма Чорнобаївки. Варто зазначити, що Чорнобаївка на Херсонщині стала символом українського супротиву та болем для російських окупантів.

– Але швидше повториться травма Чорнобаївки. Просто протягом кількох днів станеться багато разів Чорнобаївка, і на цьому все закінчиться, – переконаний Арестович.

Він зазначив, що в армії Російської Федерації залишилося лише 25% арсеналу ракет. За його словами, війська Путіна ще можуть завдати масованого ракетного удару на території України, однак це стане самогубством для нього.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Фейгін Live

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-16 02:58:55

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин