Україна і світ

Чому русня пише, що їхні війська не стоять, а “стояли”: мережа про ситуацію у Балаклії

Українські користувачі соціальних мереж звернули увагу на паніку у російських пропагандистських пабліках щодо ймовірної деокупації Збройними силами України міста Балаклія у Харківській області.

Українські військові ще вдень 6 вересня повідомили про певний прорив. Один із бійців із ніком Джевелін Байрактарович написав, що з ранку додалося 10 км звільненої української землі. При цьому конкретне місце просування не вказується.

У пабліках Балаклії підтверджували підрив мосту у місті, прикріплюючи фотографію зруйнованого мосту.

Додав інтриги керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який написав у своєму Telegram-каналі – Гарний день та прикріпив емодзі українського стягу.

Факти ICTV зібрали реакцію українського сегменту на паніку росіян та щодо ймовірного звільнення Балаклії.

— Балаклія. Окупанти бояться, якщо коротко та культурно. Чомусь досі не вірять Конашенкову, який розповідав про тричі розбомблені ЗСУ, – пише нардеп Олексій Гончаренко.

Реагуючи на паніку росіян, громадський активіст Сергій Стерненко вказав на одну цікаву деталь у панічних повідомленнях пропагандистів.

— БЄЗ ПАНІКІ. До речі, а чому русня пише, що у Балаклії їхні війська не стоять, а “стояли”?

Також українці звернули увагу, що росіяни починають щось підозрювати щодо некомпетентності їхнього очільника Міноборони Сергія Шойгу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Місто Балаклія на Харківщині російські загарбники окупували на початку березня.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-06 22:05:47