Україна і світ

Чоловік з Рубіжного розшукує людей, що допомогли йому врятуватися, та Молитвослов, де записане ім’я його справжньої матері

Олег з Рубіжного. На початку війни помер батько і він ховав його під обстрілами, коли на кладовищі вибухами вивертало сосни з корінням.

А потім настав той роковий день, коли прилетіло до них. Рятувальників до їхнього будинку направила сусідка. Вона вказала місце, де можуть бути люди.

Олега витягли з-під завалів з покаліченою рукою. І одразу ж вивезли на евакопотязі разом з хворою мамою до Івано-Франківська. Там їх уже зустріли волонтери і лікарі, одну з них звали Оксана.

Мама теж була дуже слаба, і  розуміючи, що вона може померти будь-якої хвилини, розпочала розмову, яка була вже між ними аж 14 років тому – про те, що Олег прийомний син. І вперше за усі роки назвала справжнє ім’я його біологічної матері. Ім’я вона написала на Молитвослові, який загубився у потязі. А мама невдовзі померла.


В Івано-Франковську Олегу врятували руку, яка уся була розтрощена. Рука для нього – все, адже він кондитер і викладач, отже тепер він може повернутися до професії.

Наразі Олег хоче знайти всіх, хто допомагав йому і його матері: сусідку з Рубіжного, яка врятувала їх, лікарку Оксану, яка врятувала йому руку та Молитвослов, що загубився у потязі. Бо там же дані рідної матері. Він хоче її знайти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Чи зможе він отримати відповіді на свої запити, дивіться 11 грудня на телеканалі СТБ в 18.50 в програмі ДНК Свої.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-10 21:39:44