Україна і світ

Чи живий Путін? Буданов розповів про двійників президента РФ

Головне управління розвідки Міноборони України випустило відео про можливу смерть справжнього Володимира Путіна та використання його двійників.

– Останнім часом все більше розмов про те, що російський диктатор Путін дуже послаблений кількома смертельними хворобами, що обмежують працездатність, тому може активно використовувати своїх двійників, – зазначили у ГУР.

За словами начальника ГУР МО України Кирила Буданова, він дійсно серйозно хворий. А самоізоляція, довгі столи та скандальні відео з прямими ефірами, які насправді були у записі, тому доказ.

Так, 9 травня Путін нібито прийшов на парад здоровим, але його тіло говорить про протилежне. Права рука виглядає ніби керамічна, він насилу нею ворушить та ходить кульгаючи.

12 квітня він зустрівся із міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. На відео видно, що голова Путіна не пропорційна тілу, а рука вчепилася у стіл. У такій позі він сидів протягом усієї розмови.

За даними розвідок, неодноразово виникала інформація про те, що у Путіна розлад мозку і те, що він пережив декілька операцій. Тому версія про двійників може бути реальністю.

– Якщо ви навіть проаналізуєте повністю за відкритими джерелам інформацію, то побачите, що Путін, якого показували до 2010 року, і людина, яку показують зараз, – різні, – додав Буданов.

Експерти зазначали, що у російського диктатора відрізняються мочки вух, лінія росту волосся та кордони брів. І якщо форму обличчя ще можна пояснити косметичними процедурами, то інші нюанси є підозрілими.

– У них різні звички, манери, хода і навіть зріст, якщо добре придивитися. Це колективний Путін – це максимально правильне формулювання, – каже очільник ГУР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він підсумував, що зараз не відомо, хто насправді виконує роль Путіна.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-02 23:34:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин