Львівський портал

Через «бізнес» на ухилянтах у Львові судять ще двох ділків

Двом чоловікам, які заробляли тисячі доларів на незаконній переправі за кордон українців мобілізаційного віку, загрожує до 9 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, у червні цього року мешканці Львова та Тернополя організували схему незаконного перетину держкордону військовозобов’язаним.

При зустрічі з «клієнтом» вони розповіли деталі плану. Зокрема, що у визначений день чоловіка відвезуть до одного з пунктів пропуску у Чернівецькій області, де він зможе безперешкодно, не проходячи контроль, перетнути кордон України.

Свої послуги ділки оцінили в 11 000 доларів.

Їх затримали й оголосили підозру за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України (організація та сприяння у незаконному переправленню особи через державний кордон України).

Санкція статті передбачає покарання: від 7 до 9 років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-02 14:27:29