Україна і світ

Через 6 років спільного життя: Кірстен Данст та Джессі Племонс таємно одружилися

Актори Кірстен Данст та Джессі Племонс одружилися по-справжньому після знімання у кількох фільмах, де вони грали чоловіка та дружину. Пара вже виховує двох синів, але на церемонію вони зважилися зовсім недавно.

Кірстен та Джессі познайомилися на зніманнях телесеріалу Фарго, де вони грали повноцінну сім’ю і нещодавно отримали номінації на Оскар за пару у фільмі Влада пса. Тепер актори одружилися по-справжньому – це сталося на Ямайці на території розкішного курорту GoldenEye в Очо-Ріосі.

Відомо, що зірки познайомилися ще у 2015 році, побралися у 2017 році, і разом уже шість років, за які у них з’явилися двоє синів – старшому 4 роки, а молодшому лише 1. Саме вагітність другою дитиною і відклала терміни проведення церемонії – про це раніше розповіла сама Кірстен.

В одному з інтерв’ю вона сказала, що за першої зустрічі з 34-річним Племонсом знала, що він назавжди залишиться її житті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Не у всіх акторів все добре складається в житті на початку кар’єри – нещодавно Кемерон Діас зізналася, що перевозила наркотики ще до всесвітньої популярності. Вона зізналася, що не знала про вміст валізи, з якою вона перетинала кордон.

Кирстен Данст
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-11 10:10:40