Україна і світ

Череватий назвав головні передумови для сповільнення окупантів на Бахмутському напрямку

Головною передумовою для сповільнення наступу окупаційних російських військ на Бахмутському напрямку є грамотна оборона та грамотне проведення оборонної операції.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини сказав речник Східного угруповування військ ЗСУ Сергій Череватий.

— Головні передумови щодня виконують своєю працею наші військовослужбовці, які знищують сотнями на цьому напрямку представників Вагнера. Останнім часом до них доєдналися підрозділи регулярного війська.

Головна передумова – це грамотна оборона, грамотне проведення оборонної операції, яка завдяки рішення командування, праці штабів та бойової роботи наших підрозділів. Вони винищують бойовий потенціал противника, знищуючи техніку, командирів та бійців, – розповів він.

Сьогодні на Бахмутському напрямку було 18 боєзіткнень, ще недавно їх було від 30 до 50. Він наголосив, що наразі Бахмут залишається епіцентром бойових дій. За цю добу противник завдавав 178 ударів, як ствольною артилерією так і реактивними системами залпового вогню.

Зараз дивляться

За словами Череватого, українські захисники на цьому напрямку підбили бойових вертоліт Мі-24, танк Т-80, БМП та самохідну артилерійську установку Гвоздика.

Череватий додав, що у росіян на Бахмутському напрямку все зосереджено на атакувальних діях. Вони зосереджують та атакують це місто, бо поставлена задача взяти Бахмут та вийти на рубежі Донецької області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: АрміяInform

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-25 17:00:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин