Україна і світ

Це не зовсім правильно: син Пєскова відмовився брати участь у мобілізації

Ведучий російської програми зателефонував у прямому ефірі до сина прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова. Так, Дмитро Низовцев під виглядом військкома повідомив про відправлену повістку і запропонував з’явитися для медогляду наступного дня вранці.

Проте Микола Пєсков відмовився йти воювати. За його словами, “це не зовсім правильно і потрібно вирішувати на іншому рівні”.


– Ви повинні розуміти, якщо знаєте, що я Пєсков, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там був. Коротше, я вирішуватиму це на іншому рівні, – заявив син прессекретаря російського диктатора.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Проте бесіда між ведучим і Миколою Пєсковим пішла далі – під час розмови син прессекретаря президента РФ заявив, що не збирається приходити до військкомату та не дає згоди на запис добровольцем.

– Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається та які права я маю. Завтра, щоб мене забрали, повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає. Але мені треба розуміти доцільність моєї появи там. Я говорю вам про політичні певні нюанси, – розповів Микола Пєсков.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-22 00:38:01

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин