Україна і світ

Це і є “рускій мір”: Подоляк змалював Європі її майбутнє у випадку перемоги РФ у війні

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що Росія продовжить спонсорувати тероризм і зробить сплахи сепаратизму нормою, якщо переможе у війні з Україною. 

Таким чином він змалював майбутнє, яке може чекати Європу, якщо Москва досягне своїх цілей. 

– Росія не зупиниться, якщо не програє. Вона продовжить інвестувати в тероризм в Європі. Буде втручатися в національні вибори, вбивати політичних опонентів, а спалахи сепаратизму стануть нормою, – повідомив він на своїй сторінці у Twitter. 

За його словами, РФ стане ще зухвалішою в своїх протиправних діях, ніж зараз. 

Зараз дивляться

– Чи в такому світі ви хочете жити? Бо це і є “рускій мір”, – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявляв, що не піде на переговори з чинним російським керівництвом, адже воно не є довгоспроможним, тож Україна домагатиметься повної військової допомоги. 

Напередодні заступник голови МЗС Польщі заявив, що найгірший результат війни – це ситуація, при якій РФ дозволять “зберегти обличчя”, що не лише надихне Кремль на нові “починання”, але й спровокує інших агресорів на нові війни. 

На Заході, тим часом, лунають заяви про те, що РФ може не відмовитись від свого бажання захопити та знищити Україну навіть у тому випадку, якщо вона програє в поточній війні. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-04 16:47:41

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин