Україна і світ

Це буде непростий час: екскомандир Азову розповів про три можливі напрямки нового наступу РФ

Росія може піти у другий великий наступ на трьох напрямках – Харківському, Київському, або навіть почати атаку західних регіонів.

Про це в інтерв’ю RADIO NV заявив екскомандир полку Азов Максим Жорін.

– Я впевнений в тому, що він (наступ, – Ред.) буде. І він буде за рахунок тих підрозділів, які вони зараз зібрали з мобілізованих. Поки ми сміялися з відосиків, де вони п’яні валяються, б’ються, щось з ними відбувається, відбувалася підготовка цих мобілізованих, формування з них нових підрозділів, озброєння, — сказав Жорін.

Він додав, що з мобілізованих росіян не вийде сформувати “якісь надпрофесійні підрозділи”, проте їх буде дуже багато.

– Я впевнений, що мобілізували набагато більше, ніж 300 тисяч. Їх все ж озброять, їх все ж посадять на техніку. І саме за рахунок цих підрозділів спробують зробити другу хвилю наступу, під час якої, скоріше за все, вони спробують збільшити лінію фронту, обравши один з напрямків, за яким наступати — або Харківська область, або Київська область, або навіть західні області, — вважає екскомандир полку Азов.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він вважає, що РФ поки що не обрала на якому напрямку наступати, “проте ми розуміємо, що такі сценарії є, українська армія готується до будь-якого з них”.

– Треба розуміти, що це буде непростий час, він нас попереду чекає. І це буде величезна проблема. І всі ці мобілізовані ще багато біди принесуть на нашу землю, — додав Жорін.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-03 01:47:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин