Україна і світ

Цар опущений: Путін може завдати нових ударів по Україні через вибухи на Керченському мосту

Вибухи на Керченському (Кримському) мосту – це велика моральна перемога для України. У цьому переконаний ветеран батальйону Айдар Євген Дикий, який розповів про значення вибухів та реакцію російського диктатора Володимира Путіна.

– Полотно з’єдналося з морем, але це автомобільне. Залізничне набагато важливіше. З військово-технічної точки зору ворог втратив не так вже й багато, але з військово-політичної втрата величезна. Достатньо подивитися, що відбувається на півострові. Евакуація людей з Києва 24 лютого виглядала менш панічною, ніж те, що відбувається зараз там. У ворожих тилах – паніка, спроби масового виїзду на паромній переправі.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, українцям варто очікувати ракетних ударів російської армії по цивільних об’єктах після вибухів на мосту через Керченську протоку.

– У нас сьогодні дійсно свято. Операція, хто б її не здійснив, загадкова подія – це для нас дійсно дуже гарна новина, яка реально впливає на перебіг війни. Враховуючи його психологію (Путіна, – Ред.), відповіді потрібно чекати вкрай неприємної. Царь опущений. Оскільки на фронті вони роблять все, на що і так здатні, то більше в них немає можливостей. Відповідь буде десь у цивільному просторі, через день чи два варто очікувати дуже неприємних ударів по тилах і цивільному населенню.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-08 21:44:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин