Україна і світ

Буде важко найближчий місяць-два: Данілов прогнозує складний період для України

Голова Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що українцям найближчі два місяці буде важко, але ми маємо витримати.

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

За його словами, рішення Володимира Путіна щодо введення воєнного стану на тимчасово окупованих територіях України та замінування Каховської ГЕС говорить про агонію російського диктатора.

– Буде важко. Нам треба пройти цей складний період — він буде тривати місяць-півтора-два… Нам треба зараз просто витримати, – наголосив Данілов.

За даними української розвідки, суспільна ситуація в самій Росії також погіршується, адже російська влада влаштувала терор проти свого народу. Це говорить про те, що у росіян майже немає впевненості у перемозі.

– Хочу нагадати, як Гітлер у травні 45-го року у своєму бункері видавав якісь накази: туди йти, сюди йти. Ну зараз щось схоже в Росії. Правда ще поки не травень, а десь березень 1945 року, – зауважив Олексій Данілов.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

А ще голова РНБО нагадав, як у перші дні повномасштабної війни заявив, що Росія неодмінно програє у цій війні і все для неї закінчиться розпадом.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-21 14:59:03