Україна і світ

Британка після операції на шлунку скинула 60 кг і важить 41 кг, але схуднення стало некерованим

52-річна Трейсі Хатчінсон приїхала з Британії до Туреччини для операції на шлунку з метою прибрати зайву вагу. В результаті процес схуднення вийшов з-під контролю: з початкових 102 кг залишилося 41 кг і процес зниження ваги триває.

Стало відомо, що Трейсі вибрала Туреччину з міркувань економії. У цій країні операції з обхідного шлункового анастомозу (в шлунку створюється невеликий мішечок, щоб людина швидше насичувався і поглинав менше калорій) коштує набагато дешевше, ніж в Британії.

Зараз дивляться

Заплативши 3 тис. фунтів стерлінгів замість 8 тис., які потрібно було викласти у Великій Британії, жінка лягла під ніж хірурга в січні минулого року.

Спочатку вона була в захваті від результатів. Але тепер, за словами матері двох дітей, вона виглядає, як ходячий скелет і не може перестати скидати кілограми.

Побоюючись за своє здоров’я, Трейсі звернулася за допомогою до свого хірурга в Туреччині. Але медик просто порекомендував їй приймати Імодіум, щоб вона перестала ходити в туалет і таким чином набрала вагу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-30 12:00:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин