Україна і світ

Британія надаватиме більше допомоги після кожного удару з боку РФ – Трасс

Після кожної російської ракети, яка влучає в українські міста, Велика Британія надаватиме Україні більше оборонної допомоги.

Про це заявила міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс під час виступу на другому саміті перших леді та джентльменів, що проходить у Києві 23 липня.

– Ми знаємо, що українці борються не лише за їхнє майбутнє, а за демократію, майбутнє та суверенітет як такий. Саме тому перемога України важлива для всіх нас. З кожною ракетою, яка влучає в українські міста, з кожним чоловіком, жінкою та дитиною, які страждають, ми надаватимемо більше. Те, що Путін намагається знищити Україну – він тільки створює потужнішу, об’єднану націю, – сказала вона.

Трасс наголосила на тому, що Велика Британія залишатиметься з Україною стільки, скільки це буде потрібно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вона нагадала, що Британія надає різну військову допомогу – від БТРів до безпілотників, допомагає з підготовкою ЗСУ, запровадила санкції проти низки громадян Росії та російських підприємств.

– Ці дії мають одну мету: посилити президента Зеленського. Ми знаємо, що Україна може виграти війну за підтримки вільного світу. Ми не можемо дозволити подібну агресію у майбутньому. Саме на це і буде спрямована робота Великої Британії. Саме тому Велика Британія працює з партнерами, щоб надати допомогу з відновленням України. Агресор має програти, і тому ми маємо допомагати українським людям витіснити росіян зі своєї землі, – сказала очільниця британського МЗС.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-24 00:26:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин