Україна і світ

Бригади Гвардії наступу майже сформовані, триває набір у резерв – Клименко

Підрозділи Гвардії наступу, до якої подали заявки вже 28 тис. добровольців, практично сформовані, і наразі триває набір до резерву.

Про це заявив в ефірі телемарафону очільник МВС Ігор Клименко.

– 28 тис. заяв від добровольців ми вже прийняли…Звичайно, не всі потрапляють в ці підрозділи, тому що достатньо жорсткий відбір. Навчання практично всіх підрозділів ми вже розпочали на полігонах, і там не всі витримують, – наголосив міністр.

За його словами, навчання триватимуть стільки, скільки буде необхідно – щоб отримати боєздатні підрозділи Гвардії наступу.

Зараз дивляться

– Підрозділи здебільшого сформовані. Ми набираємо вже додатково добровольців, щоб мати резерв на майбутнє, – додав Клименко.

Гвардія наступу складатиметься із восьми бригад, їх формують на основі підрозділів, які відзначилися у легендарних боях у різних регіонах країни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Ігор Клименко говорив, що списки рядових бійців Гвардії наступу не будуть оприлюднюватися, але це не стосується командирів підрозділів, оскільки це публічні особи, які спілкуються з кандидатами на проходження служби у цих бригадах.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-11 17:25:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин