Україна і світ

Брелок за $175: власники Tesla змушені доплачувати за ключі для авто

Власникам Tesla доведеться платити за ключі для електрокара. Аксесуар продаватиметься окремо по $175, і він виглядає як стильний брелок.

Примітно, що автомобілі компанії Ілона Маска не потребують ключів запалювання – Tesla стала однією з перших корпорацій, яка повністю відмовилася від цього аксесуара. Розблокувати автомобіль і запустити його можна за допомогою смартфона, коду пароля на двері, а також відбитком пальців. У відкритті дверей та запуску електромоторів ключ участі не бере.

Однак для тих, хто любить автомобільні брелоки, Tesla пішла назустріч – всього за $175 можна придбати цей аксесуар. Він стане в нагоді, якщо смартфон розрядиться, а пароль згадати не виходить.

З огляду на вартість автомобілів від $45 тис. такий девайс не буде проблемою для власника. Пристрій можна закріпити на ключах від будинку, що вкотре нагадає оточуючим про те, яким люксовим авто керує водій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Автомобілі Ілона Маска – це не лише гарний аксесуар, але й автомобіль із передовими технологіями. Електрокари Tesla навчили визначати ями на дорогах та підлаштовувати під них підвіску. У компанії заявили, що поки що об’їжджати непередбачені перешкоди авто не буде – це залишиться за водієм. Однак визначення вибоїн дозволить збільшити довговічність транспорту – ремонт днища та підвіски може не знадобитися довгі роки.

Tesla
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-11 14:57:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин