Україна і світ

Бразилія розгромила Південну Корею у матчі 1/8 фіналу Мундіалю

Збірна Бразилії обіграла команду Південної Кореї у матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу-2022. Зустріч відбулася на Стадіоні 974 у Досі та завершилася перемогою підопічних Тіте з рахунком 4:1.

Бразильці відкрили рахунок вже на сьомій хвилині зустрічі  після точного пострілу Вінісіуса. Через шість хвилин Неймар подвоїв перевагу пентакампеонів. Хавбек Йон У Чон грубо порушив правила у власній штрафній, за що арбітр призначив пенальті. Неймар впевнено переграв голкіпера з одинадцятиметрової позначки.

Ще через п’ять хвилин корейці мали нагоду відіграти один м’яч, але з потужним ударом Хван Ін Пома у праву дев’ятку впорався голкіпер Аліссон, який перевів м’яч на кутовий.

На 29-й хвилині Рішарлісон довів рахунок до розгромного, пробивши у нижній лівий кут воріт. Ще через сім хвилин Лукас Пакета забив четвертий гол у ворота Південної Кореї.

Підопічні Паулу Бенту все ж змогли скоротити відставання у рахунку на 77-й хвилині. Свіженький Пек Син Хо отримав м’яча після стандарту на ворота бразильців та здалеку завдав потужного удару по воротах Аліссона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За вихід до півфіналу збірна Бразилії посперечається з командою Хорватії, яка у серії пенальті обіграла Японію з рахунком 1:1 (пен. 3:1).

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-06 00:55:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин