Львівський портал

Біля Львова вантажівка зіткнулась з мікроавтобусом: є жертви

У понеділок вранці, 12 серпня, поблизу Львова зіткнулися мікроавтобус і вантажівка, внаслідок чого загинули обидва водії. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Аварія сталась 12 серпня, близько о 07:00 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Підбірці, Львівського району.

Тут зіткнулись мікроавтобус Renault Master, яким керував 22-річний мешканець Львівщини та автопоїзд DAF під керуванням 55-річного жителя Києва.

Внаслідок ДТП водії транспортних засобів загинули на місці події. Також попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав на строк до трьох років або без такого.

У патрульній поліції Львівщини додали, що рух транспорту на ділянці траси Київ – Чоп біля населеного пункту Підбірці повністю перекрили.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-12 07:04:32