Україна і світ

Бен Стіллер вперше прокоментував заборону на в’їзд до Росії: є чим зайнятися

Американський актор Бен Стіллер не переймається через заборону в’їзду до Росії. Про це артист розповів на щорічній телевізійній премії Еммі 2022 року.

– Я це прийняв, все нормально, – коротко відповів актор.

Стиллер також заявив, що є Верховним комісаром ООН у справах біженців, і він має чим зайнятися у всіх куточках Землі.

– У всьому світі налічується понад 100 мільйонів переміщених осіб. Так що всі ці люди заслуговують на право на житло, можливість повернутися додому і бути прийнятими, – вважає артист.

Актор, напевно, не здивувався такому рішенню з боку Росії – він активно критикував Кремль і Путіна за війну, яку вони розв’язали в Україні. Бен Стіллер також приїжджав до України – відвідував біженців у Львові, приїжджав у Макарів та Ірпінь, а також зустрічався із президентом нашої країни.

Після цього він зізнався, що все побачене в Україні виглядає як у фільмах, але набагато масштабнішам. Те, що він зміг побачити на власні очі, його засмучує, адже це все відбувається в реальності, а не на екрані.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Шону Пенну та Бену Стіллеру заборонили в’їзд до РФ на початку вересня. Обидва актори стали на бік України, не переймаються через закриті в Росію дороги.

Бен Стіллер вперше прокоментував заборону на в’їзд до Росії: є чим зайнятися
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-13 15:37:27