Україна і світ

Balenciaga випустили світшот на підтримку України в рамках UNITED24

Креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24.

Він популяризуватиме напрям Відбудова України для допомоги тимчасово переміщеним особам.

На підтримку платформи Balenciaga створили спеціальний світшот з гербом України та QR-кодом.

Весь прибуток з їхнього продажу буде переказано на напрям Відбудова України. Світшот вже доступний для замовлення, його ціна становить €200.

Демна зізнався, що його рішення стати амбасадором United24 пов’язане з особистою історією, оскільки він пережив травму біженця.

– Маю за честь стати амбасадором United24. Я дуже добре знаю й відчуваю біль, який переживають українці. Я багато думав, як можу допомогти Україні та всім біженцям, які хочуть повернутися додому. Ось чому я вирішив зосередитися на гуманітарному напрямі Відбудова України. А спеціальний світшот, який створили ми в Balenciaga, стане своєрідним повідомленням про підтримку України, – сказав він.

Зазначимо, що напрям Відбудова України зосереджений на зборі коштів для відновлення об’єктів критичної інфраструктури: доріг, мостів, шкіл та лікарень, що зробить можливим повернення українців до своїх домівок, які вони вимушено залишили.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Минулого тижня до амбасадорів UNITED24 приєднався гурт Imagine Dragon. Музиканти просуватимуть напрямок медичної допомоги.

Balenciaga випустили світшот на підтримку України в рамках UNITED24
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 19:45:57

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин