Україна і світ

Багатомільйонна нерухомість: у Софії Ротару хочуть конфіскувати віллу в Криму

Національна легенда України Софія Ротару може втратити багатомільйонну нерухомість у Криму. Її розкішну віллу хочуть конфіскувати.

В Instagram депутат Росії Роман Худяков сказав, що йому все частіше надходить запитання, нібито чому вони не можуть у Ротару відібрати особняк у Ялті. Каже, вони в РФ обрали інший шлях – дотримання норм міжнародного права. Ба більше, його дуже зачепило те, що Софія допомагає ЗСУ.

– Я розумію росіян, розумію мешканців Криму, хочеться вилучити – та й годі. Але ми так не робимо. Проте перевірка законності придбання історичного особняка, а також податкова перевірка найближчим часом буде запущена. І якщо виявляться порушення, можна за фактом судового розгляду передати його музичній школі чи студії звукозапису, – написав Худяков.

Зазначимо, що нерухомість у Криму в Ротару дуже давно. Колись вона придбала віллу та зробила там готель, який вже не функціонує. Ба більше, співачка навіть виставила його на продаж, але не встигла знайти покупців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Софія Ротару висловилася про повномасштабну війну в Україні. Артистка зазначила, що перебуває в Маршинцях Чернівецької області, а також попросила у передплатників допомогу для ЗСУ.

Багатомільйонна нерухомість: у Софії Ротару хочуть конфіскувати віллу в Криму
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-15 14:00:21