Україна і світ

Автомат у руки та на передову – кров’ю змивати ганьбу: Юрченко різко звернувся до Дорна

Співак Юрко Юрченко та лідер гурту Юркеш, звернувся до Дорна з передової. Артист закликав Івана повернутися до України та взяти в руки автомат, щоб змити свою ганьбу.

Про свої думки Юрко розповів у Facebook, і на це міцних слів не пошкодував.

– Нічне. На нулі. Не сплю після важкого дня. Побачив на свою голову Дорна з піснею українською мовою. Ти зізнаєшся в любові до України? І що? Нічого раніше не було? Мені ще пам’ять не відбило від постійних прильотів, – почав свою думку музикант.

Юрченко натякнув на активні виступи Дорна у Росії після подій 2014 року. В одному зі скандальних інтерв’ю 2017 року Іван назвав війну України з Росією сваркою двох побратимів.

– Автомат у руки та на передову кров’ю своєю змивати ганьбу. А так – пішов н***й, Ванько, і всі іжи з тобою му**ки… – закінчив свою думку Юрко.

Нагадаємо, що після 24 лютого Дорн вирішив виправдатися за свої гастролі в РФ – він заявив, що хотів стати культурним мостом між Росією та Україною, щоби війна не почалася. Пізніше він зізнався, що план провалився. Відомо, що зараз Іван перебуває не в Україні, та дає концерти за кордоном, збираючи кошти для України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Даніель Салем запропонував Дорну повернутися до України. Він заявив, що не обов’язково брати до рук автомат – треба просто підтримати Україну за цих скрутних часів.

Юрко Юркеш
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-28 18:24:54