Україна і світ

Авіаційна активність ворога збільшилася: Ігнат про ймовірність нових ракетних ударів РФ

Наразі Повітряні сили фіксують авіаційну активність ворога, тому готуються до відбиття ймовірних нових ракетних атак РФ по критичній інфраструктурі України.

Про це заявив в ефірі телемарафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

– Минуло вісім днів з моменту останнього ракетного удару. Тому зберігаємо спокій. Ймовірність нових атак є, ворог не відмовився від своїх намірів. Відповідно Повітряні сили і ЗСУ робитимуть усе для того, щоб зменшити наслідки цих обстрілів, а саме – відбивати повітряну агресію ворога, – запевнив він.

За його словами, наші льотчики щодня знищують засоби протиповітряної оборони противника, підтримуючи також наземні війська на фронтах.

– Наразі авіаційна активність ворога збільшилася у порівнянні з минулими вихідними. У ці дні не було льотної погоди на сході та півдні країни. Зараз фіксуємо в небі від 20 до 30 літаків. Це тактична авіація, яка виконує завдання саме з підтримки наземних військ ворога, – додав ввійськовий.

Під час останньої масованої ракетної атаки 23 листопада Росія випустила по Україні  близько 70 крилатих ракет, 51 з них знищено.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 281-шу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Скрін відео

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-01 12:32:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин