Україна і світ

Армія РФ з артилерії обстріляла Пункт незламності у Часовому Яру – є поранені

Російська армія здійснила обстріл Пункту незламності у Часовому Яру на Донеччині. Внаслідок атаки поранення дістали четверо цивільних осіб.

У Донецькій обласній прокуратурі повідомили, що нині здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни за ч. 1 ст. 438 КК України.

— 18 серпня 2023 року російська окупаційна армія, ймовірно, з артилерії обстріляла м. Часів Яр. Ворожі снаряди поцілили по житловому кварталу у середмісті, поряд із Пунктом незламності, де зазвичай місцеві мешканці отримують гуманітарну допомогу, заряджають телефони тощо, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Внаслідок обстрілу тілесні ушкодження дістали двоє жінок 73 та 76 років, які перебували тоді на вулиці, а 72-річного чоловіка ушпиталили до лікарні з множинними осколковими пораненнями.

Також серед постраждалих 67-річний працівник гуманітарного штабу.

Вибухи ворожих снарядів спровокували займання у двох багатоквартирних будинках. Крім того, пошкоджено сквер та сусідні житлові будинки, у яких повибивало вікна і двері, понівечено покрівлю та балкони.

Джерело: Донецька обласна прокуратура

Фото: Донецька обласна прокуратура

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-18 20:30:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин