Львівський портал

Армія РФ вночі обстріляла Мирноград, десятеро поранених

Вночі 10 березня російські окупаційні війська  вдарили по Мирнограду на Донеччині, десятеро людей поранені, трьох з них госпіталізували. Про це повідомив виконувач обов’язків Мирноградської МВА Юрій Третяк у коментарі Суспільне Донбас.

«Три ракетних влучання. Три воронки в одному місці в радіусі 20 метрів. Сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків. Один під’їзд дев’ятиповерхівки має пошкодження такі, що для житла непридатний, потребує капітального відновлення», – повідомив Юрій Третяк.

Внаслідок атаки поранення отримали десять мешканців будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська. Іншим надали медичну допомогу, й лікуватись вони будуть амбулаторно.

Також за його інформацією, через ракетний удар була відключена котельня. Без опалення залишилися 2 088 абонентів. Наразі ремонтні бригади вже частково відновили подачу тепла.

Також пошкоджень зазнала теплотраса та колектор. Фахівці встановлюють ступінь пошкоджень і які необхідні ремонтні роботи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-10 11:38:02

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин