Україна і світ

Армія РФ вирішила перевозити військові вантажі у Маріуполь паромом через Азовське море

Армія РФ вирішила перевозити військові вантажі у Маріуполь паромом через Азовське море з російського міста Єйськ. А зворотнім шляхом прямуватимуть вкрадені російськими військовими товари та продукти.

Про це заявив радник міського глави Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, за перевезення відповідальне підприємство російського Міністерства оборони – ТОВ Оборонлогістика.

screenshot 5

Андрющенко помітив, що навіть за промокампанією товариства можна відстежити, що компанія обслуговує клієнтів військового напряму.

– Ніхто вже особливо не ховається. Залучено автовантажний паром Лаврентій з портом приписки Новоросійськ. Одного цього парому вистачить для перевезення протягом чотирьох годин морем 20 фур боєкомплекту, – зазначив радник мера Маріуполя.

На думку Андрющенка, варто звернути увагу на великий флот цієї “цивільної” кампанії, розташований у Новоросійську. Росіяни вимикають на морських суднах всі прибори ідентифікації, а зараз розбудова військово-логістичної бази в порту в стані облаштування, розповів Андрющенко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Маріупольська міська рада

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-26 17:35:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин