Україна і світ

Англія зачекає: донька Олі Полякової відмовилася від навчання за кордоном

Дочка Олі Полякової Маша відмовилася від навчання за кордоном. Юна співачка не хоче вчитися в Лондоні і може залишитися в Україні.

Про це Маша заявила у TikTok, опублікувавши коротке відео для своїх шанувальників.

– Я відмовилася від навчання за кордоном заради хлопця, – заявила дівчина.

@mashapolyakova1♬ исходный звук – simapogonina

Відомо, що Маша у 2022 році закінчила 11 клас, і постало питання про подальше навчання в університеті. Сім’я вирішила відправити дівчину до Великобританії – ще в липні стало відомо, що її прийняли до BMUS. Тоді Маша дуже зраділа новині, і, напевно, вже пакувала валізи.

Настав вересень, і тепер стало відомо, що Маша не їде на навчання – все через романтичні стосунки в Україні. Імовірно, йдеться про хлопця Дениса. Можливо, юна співачка залишиться в Україні, але де навчатиметься – невідомо.

Нагадаємо, що раніше Маша заявляла, що хоче піти стопами своєї матері. Ще у червні вона заявила, що планує надходити на вокал до Англії, оскільки зараз для українців роблять величезні знижки. Хороші знання англійської лише на руку юній артистці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що наприкінці літа доньки Олі Полякової повернулися до України – до цього вони гостили у Франції у гостях у російської журналістки Ніки Білоцерківської.

Англія зачекає: донька Олі Полякової відмовилася від навчання за кордоном
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-07 18:41:07