Україна і світ

Андрій Ярина у суді – що сказав організатор п’яних вечірок у суді

Шевченківський райсуд Києва відправив до СІЗО організаторів п’яних вечірок у столиці.

19-річний блогер Андрій Ярина та його друг Ярослав Домбровський проведуть під вартою до 1 квітня без права внесення застави.

Під час засідання Ярина не визнав свою провину, а під час спілкування із суддею запевняв, що все робив заради контенту.

Зараз дивляться

— Багато хто зараз говорять, що я ґвалтував, ображав дівчат тощо. Я просто хочу сказати, що кожна третя дівчина, яка була у нас на тусовці, приходила ще раз. Я думаю, якби їм щось не подобалося, вони б не приходили.

Ярина назвав вечірки “звичайними тусовками” з алкоголем. А щодо стрімів, то заявив, що вони велися з благородною метою і були благодійними. Нібито організатори вечірок мали намір віддати ці кошти на Збройні сили.

— Це більше для контенту і для образу певного. Збирали хлопцям на дрон для ЗСУ, – сказав підозрюваний судді.

Водночас адвокат не надав жодних доказів, що ці кошти все ж дійшли до ЗСУ. Так само не відомо, чи правдиві слова про купівлю підозрюваним коптерів для ЗСУ.

Інший фігурант справи Ярослав Домбровський у суді заявив, що нікого з дівчат не знімав і не чіпав. За його словами, він не розуміє, чому опинився на лаві підсудних.

Під час судового засідання адвокат підозрюваного Андрія Ярини назвав справу “політичною”. За його словами, оголошення про підозру і проведення обшуків відбувалися з порушеннями. Захисник додав, що від потерпілих дівчат заяв не надходило.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

1 лютого правоохоронці розпочали кримінальне провадження після того, як у мережі оприлюднили контент п’яних вечірок. Правоохоронці провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-03 23:23:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин