Україна і світ

Amazon випустив повноцінний трейлер серіалу за Володарем перснів

Amazon продовжує радувати фанатів світу Середзем’я новим контентом – цього разу в мережі опублікували трейлер серіалу Володар перснів: Персні влади.


Якщо в попередніх коротких роликах показували таємничий метеорит і кількох персонажів, то цього разу глядачі побачили різні локації чарівного світу, головних героїв і навіть частинку битви з місцевими монстрами.

Перший сезон буде присвячено початку союзу Келебрімбора з гномами, яким прагне скористатися Саурон у вигляді Аннатара. В історії будуть замішані персні, наділені особливою силою.

Трейлер триває понад дві хвилини, і наприкінці нагадали, коли чекати на прем’єру довгоочікуваного серіалу – 2 вересня 2022 року.

Відомо, що перший епізод отримає вісім серій – їхня тривалість невідома, але повнометражні фільми по всесвіту Толкіна мають значну тривалість. Все завдяки опрацьованому світу та насиченій розповіді.

Над серіалом Володар перснів: Персні влади працюють уже багато років – права на його екранізацію викупив Amazon ще 2017 року. Через кілька років роботи над сценарієм та підбором акторів почалися знімання – з 2019 року знімали основні епізоди у Новій Зеландії та Великій Британії. На швидкість виробництва вплинула пандемія – через обмеження знімання доводилося переносити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Попередній тизер серіалу за Володарем перснів показав небо над Середзем’ям, яким летить загадковий метеорит.


Володар перснів
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-14 17:44:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин