Україна і світ

Аліна Паш виступатиме на фестивалі Sziget із російськими музикантами

Співачка Аліна Паш ухвалила рішення брати участь у фестивалі Sziget в Угорщині разом із росіянами. Про свою думку з цього приводу артистка розповіла у Facebook.

На думку співачки, відмова від участі українських музикантів не буде противагою росіянам.

– Я серйозно розмірковувала над варіантом, щоби відмовитися від участі. Проте для виваженого рішення ми з командою ще й оцінили альтернативні втрати України від відсутності такого великого фестивалю українського голосу на сцені, – заявила Аліна.

Співачка додала, що бачить цинізм у підтримці України та легалізації росіян. Паш вважає, що якщо створити скандал, це може негативно вплинути на “досягнення дипломатії” між країнами.

– Для менших фестивалів, відмова напевно мала б більше позитиву на користь України, але зараз, зваживши всі чинники, включаючи готовність інших українських артистів виступати – я також вирішила не відмовлятися. Це дуже непростий та болісний компроміс, – додала Аліна.

Артистка також нагадала, що вже встигла виступити на одному концерті з російськими виконавцями – це був фестиваль Mad Cool Festival у Мадриді.

Тепер зірка приготувала для фанатів дещо особливе, і вже зацікавила своїми словами.

– Якщо логістика та час дозволять бути присутніми під час виступу когось із росіян – зроблю все можливе, щоб ці артисти могли відчути сором за те, що вони є частиною суспільства, яке веде війну проти України та всього вільного світу, – закінчила свою думку артистка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Аліна Паш зізналася про брехню з приводу поїздки до Криму. Артистка багато разів намагалася виправдатися за фальшиву довідку про поїздку до окупованого Криму, вибачилася за брехню.

Аліна Паш
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-10 09:52:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин